22 mrt

Zo stel je jouw Moestuinder data veilig

Even een tip voor alle Moestuinder gebruikers!
Wil je zeker weten dat je Moestuinder data niet verloren gaat als je iOS apparaat, kapot gaat, opnieuw geïnstalleerd moet worden of vervangen wordt? Zorg er dan voor dat je een reservekopie maakt van je apparaat! Dat kan je op de volgende manier instellen:
Ga op je iOS apparaat naar de instellingen en vervolgens naar iCloud. Controleer nu of achter reservekopie “Aan” staat (check screenshot). Staat deze aan? Mooi! Dan wordt er dus al een reservekopie van je apparaat gemaakt.
Screen Shot 2015-03-22 at 12.49.51

Lees verder

06 mrt

Spaans weertje, Spaans eten!

1951-470x225

 

 

 

 

 

 

 

Wie van ons de laatste dagen niet onder een steen heeft gezeten, weet dat het aankomend weekend heerlijk lente weer gaat worden! Daarnaast is het moestuin-seizoen nu echt van start gegaan! Zaaien in de bak, voorzaaien in de kas of binnen en misschien nog wat snoeiwerk en het terras een schoonmaakbeurt geven? Dit weekend kan dat allemaal onder een mooie lente-zonnetje.

Met al dat harde werken in de tuin, verdienen wij moestuinders natuurlijk ook wel een lekkere lunch! Daarom hier een heerlijk Spaans recept (met dank aan Paulo;), waar ikzelf al jaren fan van ben.

Lees verder