Over Moestuinder

 

Groenten uit eigen tuin? Ja! Zeker doen! Het kweken van eigen groenten hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. En met Moestuinder wordt het nog een stuk makkelijker!

***************************************************************************************************************

Moestuinder helpt u met het bijhouden van alle groenten die u in uw vierkante moestuin plant.

U kunt per vak aangeven wat u zaait en wanneer u dat doet. De app laat u vervolgens zien hoeveel dagen er resterend zijn, voor u zou kunnen beginnen met oogsten.

Moestuinder beschikt ook over een uitgebreide encyclopedie. Hier kunt u allerlei verschillende rassen terugvinden, die geschikt zijn voor het planten in de vierkante moestuin. Van elk ras vind u informatie over de hoeveelheid planten die u in een vak kunt zetten, welke zaaidiepte u aan moet houden en in welke periode het gewas gezaaid kan worden.

U kunt ook zelf notities toevoegen aan elk gewas wat u in de vierkante moestuin zaait. Op deze manier kunt u het groeiproces goed registeren. En als u gaat oogsten? Dan kunt u de notities met het gewas info, opslaan in uw eigen persoonlijke logboek!

In het logboek kunt u terugvinden wat u allemaal geplant en geoogst heeft en in welk vak, wat gestaan heeft. Ook kunt u natuurlijk zelf dingen schrijven in uw logboek, zodat u al uw uitgevoerde taken en bevindingen kan opslaan en teruglezen. Op deze manier kunt u teruglezen wanneer u de framboos voor het laatst gesnoeid heeft, of in welke vakken u dit jaar beter geen uien kunt planten.

Al met al is Moestuinder een app die niet mag ontbreken in het leven van een vierkante moestuinder;)

pr_sourcepr_source-3pr_source-2